Horgolás, Punch needle oktató

Németh Tímea vagyok a Serafina Crochet oldal megálmodója, és több mint tíz éve foglalkozom horgolással. Emellett más kézműves területeken is szeretem bontogatni a szárnyaimat. Józsán élek, három gyermek édesanyja vagyok, és anyaként még fontosabbnak érzem, hogy átadjam az alkotás szeretetét. A horgolás során lehetőségünk van arra, hogy felfedezzük saját kreatív potenciálunkat és belső harmóniánkat.

Bár végzettségemet tekintve közgazdász vagyok mindig is az volt a hitvallásom, hogy az ember életében kell egy olyan hobbi, amely értéket teremt, amely meghozza a lelkiegyensúlyt. A rohanó mindennapokban kell egy kis kuckó, kell egy kis béke, egy kis flow. Ehhez szeretnék hozzájárulni, hogy megteremtsd magadnak azt a teret, azt az érzést, hogy alkottál valamit, hogy kiteljesedtél, hogy tanultál valamit, amely előrevisz.

A horgolás mellett megismertetlek egy másik technikával a punch needle-lel, mellyel színesítheted otthonodat, feldobhatod a kiegészítőidet. A punch needle-lel készült alkotások melegséget hoznak otthonodba.

Merülj el a fonalak világában, és tapasztald meg a horgolás csodáját, amely képes színesebbé tenni a napjaidat! Tarts velem a workshopok alkalmával és én megtanítalak.

seraphina.crochet@gmail.com